frionett

Frionett

Frionett 2 RTU

Produkten Frionett 2 RTU (färdig att använda) är en färdigblandad lösning av Frionett 2 i en 0,95 liters sprayflaska. Väldigt bra för användning av svåråtkomliga ställen, som takkassetter och väggdon. Enkel och snabb att använda med effektiv verkan.

Frionett 360 Spray

Frionett 360 Spray är lösningen för smorda anläggningar i verkstäder, matsalar och kontor i arbetsmiljö. Förutom sin bakteriologiska bekämpning mot mikroorganismer innehåller Frionett 360 Spray starkt avfettningsmedel och lämpar sig väl för svårtillgängliga platser.

Frionett Clim

frionett climFrionett Clim är en unik produkt bland Frionetts utbud, speciellt anpassad för att ta hand om problem gällande återfuktning och återvinning i värme- och luftkonditioneringsanläggningar, med sin begränsning av bakterier, baciller, fungicid och virus. Denna produkt är speciell för snabbt och enkelt skydd mot bildandet av dålig lukt. Efter appliceringen kan man njuta av en frisk citrondoft upp till 6 månader i anläggningen. En förpackning "Clim" räcker till 2 st 4 kW anläggningar, passar även till AC anläggningar. Spraya 5-10 sekunder i anläggningens luftintag.

Frionett Germ

Frionett Germ är ett ytterst effektivt övergripande desinfektionsmedel på grund av dess fina molekylsammansättning. Anpassat för behandling av flänsar och vändkretsar i värme- värmeåtervinnings- och kylanläggningar. Spraya Frionett Germ enkelt i luftflödeskanalerna till anläggningen för desinficering av kanalernas insida. Germ desinficerar och lämnar ett skydd mot bakterier och mögelsporer.

Frionett Pan Strips

Pan Strips förhindrar och bekämpar mikroorganismer och virus i kondensskålen. Ni placerar Pan Strips i kondensskålen och låt dessa verkar i upp till 6 månader. Motverkar bildning av alger och mögelsporer.
Tillbaka